PARAMETRE Araştırma Bilişim Planlama, Numarataj, Esri | Çözüm ve Hizmetler » Parametre Bulut Kent Yönetim Hizmeti

Parametre Bulut Kent Yönetim Hizmeti |  | PARAMETRE Araştırm

PARAMETRE ailesine yeni katılan PARAMETRE BULUT KENT YÖNETİM HİZMETİ, geçmişten aldığımız tecrübe ie günüm teknolojisinin becerilerini harmanlayan bir Adres Yönetim Sistemi hizmetidir. Dünya'nın en iyi Coğrafi Bilgi Sistemi çözümlerini barındıran ESRI mimarisi üzerine inşa edilmiş olan sistem, tamamen dinamik bir yapıya sahip olmasının yanı sıra konum bağımsız olarak hizmet vermektedir.

Coğrafi Bilgi Sistemleri altyapısının kurulması ve yaşatılmasında harcanan Lisans, Sunucu ve Kurulum maliyetini PARAMETRE Bulut Kent Yönetim Hizmetlerini kullanarak ortadan kaldırabilirsiniz.

PARAMETRE Bulut Kent Yönetim Hizmetinin içinde bulunan Parametre Portal'ın mobil desteği sayesinde kullanıcılara eş zamanlı veri üretimi ve raporlama imkanı sunmaktadır. Adres Bilgi Sistemine ait tüm katların yönetimini çevrimiçi ve çevrimdışı yapabilme imkanına sahip Parametre Portal; Android, IOS ve Windows Mobile işletim sistemlerini desteklemektedir.

PARAMETRE Bulut Kent Yönetim Hizmeti; Adres Kayıt Sistemi ve Tapu servis bağlantıları ile Emlak, İmar, Arşiv ve Fen işleri gibi birimlerin entegrasyonunu destekleyen sistemi bünyesinde bulundurmaktadır ve MAKS veri modeli ve servislerine %100 uyumludur.

Platformu kullanarak Network analizi, Gelişmiş Sorgulama ve Ayrıntılı Raporlama yapılabilmektedir.

Fen işleri, Zabıta Hizmetleri ve Sosyal Hizmetlerin Günlük/Haftalık/Aylık çalışmalarının konuma dayalı planlanmasına olanak sağlamaktadır. Esnek yapısı sayesinde kurum ihtiyaçlarına yönelik şekillendirilebilir.    

 

https://www.parametre.com/cozumler/parametre-bulut-kent-yonetim-hizmeti